ŠOP Records Novice - 16.2.2017

| 2017/02/16


N A P O V E D

 

Njega dni sm z drago šel tut na kaki filmski festival. Recimo jim obskurni karantenski filmski festivali. Tam se je dalo videt kak kratek film, ki ga sicer najbrž ne bi. Eden takih je bil kratek gag s tole vsebino: statičen kader, ogromen valjast kontejner dokaj močne konstrukcije položen na bok in čez položena dolga debela lesena dila širine kak meter in pol, meter petindvajset. Uleti tipac s traktorjem, ga zapele gor na dilo in uravnoteži traktor na sredini. Ker se vse skup mal maje, skoč dol s traktorja in konstrukcije na tla ter z roko še mal proba umirit gugalnico. Gre iz kadra. Folk navdušen. No pač tistih petdodesetplusavtor v dvorani.

Kar je treba tuki napisat je, da se bojo ta vikend dobil lepi skupaj, da bojo skupi lepil izdajo, katere naslovnico je mogoče videt zgoraj. Podpodno že nadvse prezenten duo balans na ŠOP prihaja z nenadjebljivo poimenovano, uprizorjeno in zmuzicirano plato bunkerpop. Lahka jo boste pošlatal. Lahka boste tut njiju pošlatal, ampak o tem več u pondelk. Najprvo ju boste lahka slišal na Radiu Estudiante v tork, oddaja Afterparty, kjer morta povedat, da plata izide na ŠOP predn odšpilata. Al pa, če poklikate mal na Bandcamp, tam se da tut slišat.

Naslednje novice bojo k(h)m(alu).

 

ŠOP Radio. Ima program. In hite. več spodaj.

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Soundcloud.

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE/KLIENTELIZEM:

 

Primer, k tvrdka ni u prvem planu in se z zamudo dogajajo stvari. Bli smo na temačno nojzaškem svinjska rebrca večeru, kjer smo se slinil nad trojico najbl zajebanih mladcev slovenske – če si sposodim ljub termin uglednega kolega – izvajalce tistih, bolj naprednejših muzik. Js to zaobjamem s preprostim zajebanih muzik. Da skratim, zaresen mrki flow kajpak ne biva v Kamniku, temveč v Kranju. Kr oba linka poklikat, pa ne se rint, za vse je dost.

 

 

ŠOP RADIO:

 

KLIK, KLIK

Vsak dan
00:00 – 24:00: Šupak Okol Prsta in Mlamol
11:30 – 12:00: Šupak (S)hit – trenutno: Rimjob Texas – Poganja
Vsak četrtek
20:00 – 24:00: Cajt za Mlamol
Vsak petek
20:00 – 22:00: Cajt za tanz
Vsako soboto
20:00 – 23:00: Cajt za kitarce
Vsako nedeljo
12:00 – 12:40: Godba za nedeljsko kosilo s sladico
20:00 – 21:00: Cajt za novo plato

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

 

Pre(d)stavljamo. Neke ideje so, bile so že. O kompilaciji. Več bo. Mogoće.

Cajt bo za elektro zadeve. Tizer komadov ŠOP nima, ker ob končanju zadeve se izdajo koj, ni tle taktiziranja. To sm isto napisu prejšnjič in zdej se bom mal blamiru.

 

 



KVAKVA 2017-01-31-2017-02-16