ŠOP Records Novice - 13.3.2017

| 2017/03/12


P A T A K    F I L I P    –    J A D R A N S K A    M A G I S T R A L A    O D    K A R L O B A G A    D O    C R I K V E N I C E

 

AKA Čuvaj se Senjske bure i Šibenske cure.

 

Septembra 2016 sva z drago preživela nekaj krasnih dni v Karlobagu. Voda je bila mrzla, vsak kopalc je bil naizi atrakcija. Valda sm med kopanjem mogu met še sončna očala, če hočš bit smooth, se morš potrudt. Kurkol, zadn dan se kopam in na plaži ugledam modela u svetlo zelenih hlačkah s svetlo zeleno zajebano specialko, kako se spravla u vodo. Pridm vn in draga že koj navrže, de ta tip je pa res lep. Tisti, k veste, men je tip zgledu pljunuti Prus. Hitr je tut on pršu iz vode in začel neki mencat stopala. Nakar uleti do naju, če mu iz stopala pomagava spravt plejado bodic, namreč, nekak je konkretno zagazil na ježa, globok k, da bi ga povaljal z nogo. Seveda sva rabla pinceto in clo žepni nož, da smo lahka zarezal notr, ni blo enostavno, par lukenj smo nardil, ne spomnim se natančno, kak je biu uspeh, smo pa kšno rekl umes. Se izkaže, da tip kolesar iz rodne mu Švice v Istanbul, da je pustu dobro plačan šiht in odjebu vse, da je tut umetnik z afiniteto do dreka in da nima kje spat. Smo mu dal pir in plac v avtu za prespat, tlele je pa njegova spletna stran >>> www.noitulover.ch.

 

Kukrkol, naslednji dan, predn sva se odpravla domov, nama vzpon čez Velebit ni preveč dišu in pičila sva nazaj po magistrali. Itak v prvih petih minutah nek majmun prpiči po najini strani u ovink, hvala bogu se je dal dokaj naizi ustavt in stisnt h steni, da je magarac spelu okol naju in sm tle, da pričam. Je pa to magistrala, k se je spomnim, vsekakor. Če odštejemo to, je bla pol vožnja do Crikvenice chill in tut pol se vržt še enkrat u vodo je blo chill.

 

Kompozicije so mišljene, da se jih posluša v eni velki sesiji, ampak so porezane za konvinijens poslušalk in poslušalcev. Burje sicr ni blo, če se prou spomnm. NEŽNO KLIKNEŠ TLELE!!!

 

ŠOP Radio. Ima program. In hite. več spodaj.

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Soundcloud.

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

 

 

ŠOP REFLEKSIJE/KLIENTELIZEM:

 

ŠOP na TRESKU #8 je bil nekak tkole zgori. Plus Diler nabrlizgan na pune. Hud festival, res hudi koncerti, sploh v petek, k sm jih dejansko gledu, čeprou teža Tektonika bila je velika še iz prejšnjega dne. Noč je padla na kifeljce, Soči je dau dva komada od Bepop, če bi dal sam enga, bi biu bl epik (sm reku, da ene godbe bi mogle ostat na netah, še vedno sm tm), Pavle nas je umoril, pol sm šu pa na pumpo po WC papir in Donat. Kar sm spustu, sm si sam kriv.

A se spomnete une fore, k se slučajno z enim usedš na začetku šolskega leta in pol si z njim frend do konc lajfa? Js tut ne. Ampak, vseen smo na ŠOP prigarane pare vložil v kasetke založb, ki sta sedeli zravn. Dasiravno vseeno nimam v spominu, da bi jih tok velik kupu, kukr sm jih najdu pol v ruzaku…

Kot se za ŠOP uvid zagre, sm linke do teh založb prpravu že v prejšnjih novicah.

 

 

ŠOP RADIO:

 

KLIK, KLIK

Vsak dan
00:00 – 24:00: Šupak Okol Prsta in Mlamol
11:30 – 12:00: Šupak (S)hit – trenutno: balans – demopop
Vsak četrtek
20:00 – 24:00: Cajt za Mlamol
Vsak petek
20:00 – 22:00: Cajt za tanz
Vsako soboto
20:00 – 23:00: Cajt za kitarce
Vsako nedeljo
12:00 – 12:40: Godba za nedeljsko kosilo s sladico
20:00 – 21:00: Cajt za novo plato

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

 

 

Pomirite se. Diler vidi stvari, ki jih ni. Na neko poroko morm jt, prej pa narest seminarsko. Dolga bo še. April is the new marec.

 

Wait for it…

 

 

 

ŽIVAL MESECA:

 

Je bedžer. A ni kjut?

 

 



KVAKVA 2017-03-05-2017-03-12