ŠOP Records Novice - 11.2.2018

| 2018/02/11


I N K A J Z D E J ?

 

Preden je bil ŠOP, je bil Folder New Quartet. Oziroma fOLDER nEW qUARTET, kukr se je njega dni pravilno zapisalo. Pred vami je ontologijski ŠOP moment, godba za jedce surovega mesa, ljubitelje tofuja in improvizacijske nepoučence. Neizdane vintage kompozicije, najdene u mapi, ki ni bla nova – vključno z nadčasnim “Prej se te je slišal” in politično nekorektnim “Udri, cigane” – nadvse koncizno izpričujejo značilne zvočne trope, ki so krasili prvobitne izdaje na ŠOP. Na nežno uživanje.

 

ŠOP Radio. Ima program. In hite. več spodaj.

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Soundcloud.

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

 

 

ŠOP REFLEKSIJE/KLIENTELIZEM:

 

Klientelizem je biu MINDFUCK! Tiny fakin mikstejps. Uživate lahko TLELE, ampak: “The new sounds born by Slovakian freak-electro high priest Bushkapyetta are subdued, though no less a meditation on stratification and, well, sequence.” We preach ŠOP!

Mogoče je usput sekunde slave treba še kej malga dodat o tej platki. Če se začne podobn, k čist zgori, pred buškapjeto je bla Caldera. To je biu mentalni metal bend, en komad smo mel Mental Metal se mi zdi, pa Heretic in take fore. Na konc slična scena, kukr buškapjeta, vaje so ble male, v spalnicah, dnevnih sobah, treba je blo komade napisat, da se jih je človk lahka nauču. MIDI teh zapisov se je najdu in tojeto, nastale so sekvence, še prej so ble Moot Moon vapor fore, ampak premal nostalgične in zasanjane, zadeva se je klestla do šest komadov in to je blo to. Odjebane štiklce se je dal poslušat par mescov nazaj TLELE, kar je ostal, se je potopil pod vodo, preigral Technobabylon, redno ostajal v liftu hotela v Thimbleweed Parku, skor izdal, pol zadepresiral in na konc butnl ven. K fora je, da je treba že novo KL izdat in to je vse skp sam bremzal. Bremza se pa sam pred res ostrimi ovinki, ne pa na ŠOP.

In pol se to kr prodaja, prodaja je una zadeva, k folk da keš in tko, sj je še kr razširjena, sam podpodje se upira zavojevalcu. Ampak silna sredstva odklenejo new features in zdej, pazte to, lahka na Bandcampu končno uvalimo komade, večje od 291 mega. To pomen, da bo skor celoten katalog ŠOP kmal na Bandcampu. FLAC ni bil še nikol tok okusn.

Mam že skor use kasete od Cloudchmaber (vizuelni dokaz je gor), ostale vam izpred nosa spizdim na TRESKu #9.

ŠE dost PRED tem bo Jozo u Modrem kotu uvedu sceno Craxi Driverjem, bl natančno 3.3., da enkrat za spremembo mal manj kriptično vse to, link do eventa TLELE. Disgonabigut! Hud je moment, da bo to 3.3., 33 pa to.

Edina bojazen klientelizma je, da sm kej pozabu.

 

 

ŠOP RADIO:

 

KLIK, KLIK

Vsak dan
00:00 – 24:00: Šupak Okol Prsta in Mlamol
11:30 – 12:00: Šupak (S)hit – trenutno: Nina Hlebec – Freestyler at Mikkeller Bar
Vsak četrtek
20:00 – 24:00: Cajt za Mlamol
Vsak petek
20:00 – 22:00: Cajt za tanz
Vsako soboto
20:00 – 23:00: Cajt za kitarce
Vsako nedeljo
12:00 – 12:40: Godba za nedeljsko kosilo s sladico
20:00 – 21:00: Cajt za novo plato

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

 

Zaresne scene, premikajo se, horizont hmal ne bo več horizont…

Left – Noisy Loops (več komada, pokalica, šumalica)

balans – TBA, FEB

Rimjob Texas – TBA, FEB

Rimjob Texas – Halfstoned, FEB

Parental Advisory – Explicit Noise

KL – DoTheLaundryWhileICompose, FEB

Sounds From Slovenian Bedrooms – ŠOP Greatest Hits, MAR

Dražen Stjepanović – Sisa za bebu druga, MAR

 

 

ŽIVAL MESECA:

 

Stoya Destroya.

 

 



Povezave do vseh Refleksij/Klientelizmov od zadnjih novic

- 2018-02-08: TinyMixTapes: Bushkapyetta - Sequence - Dream Sequence II