ŠOP Records Novice - 17.8.2015

| 2015/08/16


NAPOVEDI IN EVENTI IN TO

Lani je bil september pester, letos bo tudi. Še prej bo Diler ušunjal ŠOP godbe in NDNPG na event Škratove čitalnice 22. avgusta. Gre za TOLE!

Plate za požrešneže. Najprvo se obeta poizkus podiranja rekorda največje/najdaljše godbene izdaje v samostojni Sloveniji. Ansambel Burt z Lo-Fi Sesijami probava, čas docela odmerjen še ni, ampak bo dobar kandidat.

Patak Filip se je vrnil z dopusta, bo pa kmalu skočil kar še na dva. Na lagru so ‘Hladno pivo vruči kukuruz’, ‘Vidrga at Night’ in ‘Nekontekstualizirana frekvenca BK’, v prihajanju morda še kake dalmatinske laganice. Rega, rega kvak, Patak Filip je junak.

Gobam na soncu baka kuha čaj od maka. Izliv v septembru bo definitivno iz tega naslova.

Dražen Stjepanović rezerviral s(š)tudijski čas v drugi polovici septembra. Tipo produkcijo zanemarja, plata bo potem v dnevu ali dveh – ne znajo sam Drugi način posnet in sprešat plate v 24 urah.

Po enajstih letih se obeta ponovno snidenje vseh članov novega najboljega benda. To se bo zgodilo 18.9. ob osmi uri zvečer, ko bo v prostorih ŠOP in ostalih treh najemnikov placa na Kersnikovi 4 predpremierno predvajanje filma Bushkapyetta – Filem. Tam boste lahko segli v roko duhu podpodja. Zagotavljamo tudi kup insajderskih šal.

KL ima tri komade.

Kaganovich je menda že vpregel post, rišejo mu tudi naslovnico, 7′ je dovolj, če prašate Nino Car Grom. Grmelo bo!

 

 

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Diler na FEJSBUKU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Diler popizdil nad Jozotom in KL, ker sta na lastno pest naokoli pošiljala še neizdan material. Da je bil to, da je neizdan, pogoj, sta se opravičevala.  Dilerja se je potolažilo s temi besedami:

“Klarisa, carski komad!” [rostfrajerka sofi]

 

 

2015-08-15-rostfraj-vratolom-45167

+

tamau

=

Cover

 

20150815_211253

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

 

Vratolomen ROSTFRAJ, dva komada Bushkapyette in še huda ekskluziva KL, plejada producentk, kdor tega ne posluša, se počuti kot pajaci, ki v osemdesetih niso brali Mladine. Zamujaš!

Diler podeli izvod Da’Monove plate naslednjemu, ki se je ob pravem času znašel na pravem mestu. Širi se ŠOP Love. Aja Sreč, lahka bi zrihtu fleke, Diler je mogu tipu mp3 tenstat na CD. Nespretno.

 

 

ŠOP IGRE NA VEKOV VEKE™:

“Srečaj Dilerja takrat, ko ima plato pri sebi na vekov veke!”

Naslov igre je samozadosten, ko ima Diler pri sebi izvod kake ŠOP plate, ga srečaj. S tem si zmagovalka/zmagovalec! Prejmeš izvod, ki ga ima Diler pri sebi, na licu mesta.

Potalalo se premnogo plat, še naprej srečujte Dilerja, ali pa še bolje, vabite ga na palačinke in pivo, da ga slučajno ne zgrešite.

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Tokrat uvodoma, posebej poudarjeno, odebeljeno in s klicaji.

 

Prihajajoče izdaje:

Gobe na Soncu – TBA (september)

Bushkapyetta (filem, 22.9.)

Art Ensemble of Burt Reynolds – Lo-Fi Sesije (september)

KL – PutARingOnMyPinky (oktober/november)

Kaganovich 7′ – ??? (oktober)

Dražen Stjepanović – Sisa za bebu (september)



Povezave do vseh Refleksij/Klientelizmov od zadnjih novic

- 2015-08-15: RŠ + MARŠ: Rostfraj: KL - PutARingOnMyPinky - KL0003