ŠOP Records Novice - 16.2.2016

| 2016/02/16


FIRST THINGS FIRST! C9|2 feat. JOZO

 

 

Podpodni MVPji se dajo vkup in zapečejo najsočnejše elektronske muzike. Legendarnemu kompjuterskemu dvojcu C9|2 se pridruži Jozo – supergrupa ali elektronik heroes. Načekirat zadevo >>><<<!

Spešl anounsment, ko smo že pri zvezdah >>> prihodnji teden, superstar, težkokategornik, avtoritarni giant steppin’ madafakin Kaganovich. Digital. Fizikal.

Ne se bat, Leto kitar bo še naprej.

 

ŠOP Soundcloud.

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Diler na FEJSBUKU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

ŠOP REFLEKSIJE:

Plate se prodajajo za med, Diler ne ve, kaj bo s kešom. Rimjob Texas je novi najbolji bend (če se še ni zadosti poudarilo):

drgač Pibip je men genialna zadeva. Muzički humor v maniri Spastic Ink in rahlo zgonjenega Zappe :) pa pobruhane palme so tud kul” [SL]
Men sta favorita Pobruhane palme in Prihajajoči, oba huda komada, pa Pibip tud. Drgač pa nenadjebljiva naslovka (hude palme) in seveda imena komadov, dbest.” [RB]

 

 IMG_20160216_183018

ŠOP KLIENTELIZEM:

Brhke lepotice so še neoblečene, gremo jutri do krojača, čeprav stežka. Človek bi jih kar, mmm, gledal. Ko se vrtijo. 45 obratov za 45 izdajo.

Medtem napedenal drugi sloj za najbolj zajebana vrata na Kersnikovi 4. Merkur ne zbere za delavce, ki vejo, kaj katera izpostava drži – napotijo nas v BTC, kjer ni gradbenega materiala, če nisi zajeban komercialist in si tam posebej naročiš debelo kameno volno! Kaj ti bo Merkur sred BTCja, a izoliral bom s skret papirjem? Želeli smo, res smo želeli, ampak v Bauhausu že mladenke na informacijah vedo, kako se stvari streže. Neplačana reklama.

Rimjob Texas v Svaštarnici. Diler vsekakor razmišlja o uvedbi ŠOP HOFerjev, kar nekaj se jih je že nabralo. ŠOP MVP za lansko leto še ni prejel pritečene mu postrežbe. Mogu se bo Diler naučit napečt kako sladico.

ŠOP IGRE NA VEKOV VEKE™:

“Srečaj Dilerja takrat, ko ima plato pri sebi na vekov veke!”

Naslov igre je samozadosten, ko ima Diler pri sebi izvod kake ŠOP plate, ga srečaj. S tem si zmagovalka/zmagovalec! Prejmeš izvod, ki ga ima Diler pri sebi, na licu mesta.

ŠOP NAPOVEDUJE:

Se vzpenja.

Prihajajoče izdaje:

Kaganovich 7′ – Lisboa 1_3 (22.2. digital – lol rd od Dilerjeve bivše in obletnica poroke basista od buškapjete) (dogodek ob fizikal TBA)

Jozo Elektronik – Computer Controlled Sample Improvised Music pt.1 EP (marec)

Moot Moon – sh (marec)

NSSS (če si Lars) – ??? (nekoć)

Rimjob Texas – Največji hiti (nekoć)

Nina Car Grom – Baby Jesus (pomlad 2016)

Da’Mon & Dražen Stjepanović – Skupaj drajsava (pomlad 2016)

Jozo Elektronik – Telefonistka (jesen 2016)

Žongler Mastif – unknown jungle album aka sound lajfer (this is not my moosic) (???)KVAKVA 2016-02-01-2016-02-16