ŠOP Records Novice - 17.8.2016

| 2016/08/16


PRVENEC TOPLISHKA AKA TOPLISHEK POVIJE PRVENEC

 

Da se predstavi človeka. Toplishek je nekje tretja opcija, ko se rabi izvoren ŠOP sound. Ob pozdravu ne pozabi na: “Vršiček na 16 in Molot, da prbije!” (insajderska fora, da razložim -> 16 so kiloherci, k jih večina starih prdcev več niti ne sliš, Molot je popularn đaba kompresor za gume napumpat, da biciku na kuclih dobr prbije u šupak). A je tle pika na koncu, ni ne?

Torej prvenec, tihomirski kitarski dromljajčki, prijetno tople občutke vzbujajoči. POBOŽAJ!

 

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Soundcloud.

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Diler na FEJSBUKU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE/KLIENTELIZEM:

 

 

Kmalu po prejšnjih novicah so Kvote zopet zaživele: “halo , vsa muzika je dobra katera gre v uho, ampak to so res budale, to ni niti za v štalo, še živali bi verjetno pobegnile zaradi strahu, vse pa tudi ni glasba brez zamere……………” [Milena Pusić, FB]

Mislim, da tu ni nobene zamere. Hud priimek though, lepo bi zaokrožu moj rojstni ime… Kvote sicr posnete proper. Čaka se prvobitnega inženirja.

Aha, The Kojn smo poslušal v živo. Đaba koncerti so kul, u miru lahko težko prigarane pare porabiš za pivo. Uletel smo na dokaj prazen plac letnega odra Gale Hale na Metelkovi, katerega najem menda košta v rangu preddverja Križank. Nepreverjene govorice, ampak paše mal oment, ker so hude anarhistke za šankom in te fore. Ne spomnim se točno, kolk je bla ura, ko sta tipa začela pičit, ampak recmo, da je bla med deseto in enajsto nekje. Bil sm v prvi vrsti, kake tri, štiri metre od odra. Tovrstne godbe se vsekakor ne posluša tkole rezervirano. Mal se pozibavam, energije je blo neki, ampak sta tipa dost naizi začrtala, bobnar je mal švicu, menda je shujšal in zdej lažje tolče, sicer pa je bilo vsega konec, še preden sem dokrajčil drugi pir. Dvejst minut kitarskega drajsanja, kratkih kompozicij, nerazločnih tekstov, mislm, da se je bistvo benda kr lepo podalo. Smo kupil pol še majčke, js belo z roza logotom, kolega neko drugo farbo, k so jo še mel. Bobnar mi je reku, da rabm kupt velko, če se bom u lajfu odebljal. Nisem upošteval nasveta, bomo vidl.

Ta vikend pa Year of No Light. Po prespanem petku in soboti. Predskupina Monarch. Rečmo sam, da so bli to hudi zvokovni firlnki. Spomini so slabi zavoljo odmerkov po dogodku. Hvala bogu se je vse dogajal v Šiški. Klical smo jelene. Niso pršli.

Sestrske naveze so delovne. Rostfraj je nosu enak naslov, k predpredzadnja Jozotova solo izdaja. In. Če ne bi ravnokar Toplishek izdal plate, bi bla tale najboljša dosedajšnja poletna izdaja.

Drgač pa sm dobu mejl zanč, z naslovom Vaše zakoupená vstupenka na meetfactory.cz. U bistvu sm dobu dva.

ŠOP NAPOVEDUJE:

Pre(d)stavljamo. Brez datumov, da ne bo kakega zapleta.

 

Rimjob Texas – Recep T

Dražen Stjepanović – Kad je hladno, hladno je. Kad je vruče, vruče je u tri pičke materine.

DJ Potrebuješ / Jozo Elektronik – Gax

Patak Filip – Bepo

Jozo Elektronik – CCSIM II

Zasedba, ki jo bo poimenoval Andrej Pervanje – F80DD55F180C65906CE0EE44CD270553

KL – DoTheLaundryWhileICompose

Bushkapyetta – 1985

Andre The Giant – Summer Vapor

Bjizz – ??? (jesen)

Nina Car Grom – Baby Jesus (jesen)

Da’Mon & Dražen Stjepanović – Skupaj drajsava (jesen)

Jozo Elektronik – Telefonistka (jesen 2017)

Žongler Mastif – unknown jungle album aka sound lajfer (this is not my moosic) (???)



KVAKVA 2016-07-20-2016-08-16