Patak Filip - Jadranska magistrala od Karlobaga do Crikvenice

ŠOP #062 | 2017/03/12


AKA Čuvaj se Senjske bure i Šibenske cure.

 

Septembra 2016 sva z drago preživela nekaj krasnih dni v Karlobagu. Voda je bila mrzla, vsak kopalc je bil naizi atrakcija. Valda sm med kopanjem mogu met še sončna očala, če hočš bit smooth, se morš potrudt. Kurkol, zadn dan se kopam in na plaži ugledam modela u svetlo zelenih hlačkah s svetlo zeleno zajebano specialko, kako se spravla u vodo. Pridm vn in draga že koj navrže, de ta tip je pa res lep. Tisti, k veste, men je tip zgledu pljunuti Prus. Hitr je tut on pršu iz vode in začel neki mencat stopala. Nakar uleti do naju, če mu iz stopala pomagava spravt plejado bodic, namreč, nekak je konkretno zagazil na ježa, globok k, da bi ga povaljal z nogo. Seveda sva rabla pinceto in clo žepni nož, da smo lahka zarezal notr, ni blo enostavno, par lukenj smo nardil, ne spomnim se natančno, kak je biu uspeh, smo pa kšno rekl umes. Se izkaže, da tip kolesar iz rodne mu Švice v Istanbul, da je pustu dobro plačan šiht in odjebu vse, da je tut umetnik z afiniteto do dreka in da nima kje spat. Smo mu dal pir in plac v avtu za prespat, tlele je pa njegova spletna stran >>> www.noitulover.ch.

 

Kukrkol, naslednji dan, predn sva se odpravla domov, nama vzpon čez Velebit ni preveč dišu in pičila sva nazaj po magistrali. Itak v prvih petih minutah nek majmun prpiči po najini strani u ovink, hvala bogu se je dal dokaj naizi ustavt in stisnt h steni, da je magarac spelu okol naju in sm tle, da pričam. Je pa to magistrala, k se je spomnim, vsekakor. Če odštejemo to, je bla pol vožnja do Crikvenice chill in tut pol se vržt še enkrat u vodo je blo chill.

 

Kompozicije so mišljene, da se jih posluša v eni velki sesiji, ampak so porezane za konvinijens poslušalk in poslušalcev. Burje sicr ni blo, če se prou spomnm.

 Artisti na plati:Patak Filip