ŠOP Records Novice - 22.2.2023

| 2023/02/22


PODELIL SMO POKALE: TEDEN IN DVA NAZAJ

Grejo đemi. In pokali.

Tokrat novice brez nove plate, sam napovedi in klientelizem.

BANDCAMP od ŠOP – ŠOP IS THE TITS!

ŠOP Soundcloud.

ŠOP na JUTUBU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!


EVENTI

končno so dodal morverna na Ment, nakon svih ovih godina (doči če red na nas) /mashup by pjn, skratka 31. 3. Gromka, the usual plac >>> https://www.ment.si/post/morvern-slovenija


ŠOP REFLEKSIJE/KLIENTELIZEM

Kante so se delile. Najprvo je treba povedat, da mamo isto situacijo kot parkat že, ko je bla artistka leta tut rookie leta in pol gre rookie kanta na drugo mesto. Artista in rukija leta ujamete na naslovni fotki poleg đem zasedbe sleš publike na prvem delu, fotkou je ajfon.

Ista situacija letos, tachyon sicer lagano na drugem mestu overall, s prvo plato čis poharu (“Nadsvetski ambient, tenkočutne melodije in nagikani bobni ga sekajo v zvesti rendiciji IDM nostalgije.”), rolal so ga povsod, še na MARŠu, tm so nardil tut intervju, hit tedna, vse te stvari. Po prvi plati naredu drugo, potem še tretjo z Marjanom Miyamotom (legenda car), vmes pod drugimi psevdonimi še poku videote, kakega tut umaknu, uletu na đem in odigrou. Govori se celo, da zablestel. Boste slišal. Prva plata tut med top 40 Tolp na RŠu.

Artist leta je biu hudo suveren (100:66). Sam morvern lani (100:33) in balans 2017 (100:17 ??) so bli bl jaki. nosferatu3285 z grandiozno dvojno plato The Twelve (“Veličasten kolektiv za veličasten album nenehno razširjajoče se sonične lepote. Biser.”), z ogromn gostujočih bonbončkov in uvrstitvijo med top 30 Tolp na RŠu, skoz se ga da tut slišat po radiu, kadar mate vkloplenga (22x lani). Menda se dela tut že na novem albumu, počas in ziher. Skratka zaslužena kanta.

Tkole gre prvih pet (vsi rukiji lani), plus shoutout Fatter, modela izdajata plate na konc leta in s tem preizprašujeta sistem:

  1. nosferatu3285
  2. tacyhon
  3. Lila Giljotina
  4. See Me, It’s Easy
  5. Lord Nap

In pol mamo MVPja, k je pršu tedn kasnej (biu u Beogradu). Spoznal smo ga na enem Tresku, kjer je nabavu ŠOP cedeje in pol mu niso delal. Prnesem mu nasledn dan vse ostale cedeje, da sproba. Menda je biu zihr, da plejer dela, ker njegov Californication dela. Na konc mislm, da je sam Intentalo de Nuevo delu. Never D les, model me pol kontaktira, da bi naredu ŠOP Wiki pejđ. WAT. Model to tut zares nardi, zaresn, s citati, tko, wtf, pač absolutno zacementiru se kot težk stebr, ni da ni. Ampak to je blo že leta 2020, lani je pol tipo dosegu največ pik u zgodovini in prodrl v top 5 stebrov skor samo z lansko bero, pokriu oba top artista v nekem momentu, napisu krasno Tolpo o The Twelve, … Pršu in zavzel.

To je to, jutr bom več vedu.

Ma ja.

Objemite se!ŠOP NAPOVEDUJE:

Alles ist wie es sein muss.

neki neki morvern bootlegg (discord napoved) (haha) (ni še prejel posnetkov, k je preveč tekem olimpije)

Rimjob Texas – Hocan Grem Graca (to bo predvidoma en let za radikalnimi, prvi februar to ni ne)

Jezus posluša – Mož iz vesolja al neki tazga? mamo to vse posnet že, menda je naslednja, je pa tko, da je to nejezus posluša, ampak mož iz vesolja, k jezus posluša se je določu postulat, da mora bit posavski đem in ne šišenski, torej mož iz vesolja je iz šiške, jezus posluša pa iz posavja – dejansko iz četrtne skupnosti posavje, ne iz posavja posavja, tok

Še en đem je biu – neke naslove mam na mejlu in mesiđih (podelitev pokalov I đem)

In pol še en, ki bo nekoč (podelitev pokalov II đem, MVP edition)


ŽIVAL MESECA:

Kva, hudo je.KVAKVA 2023-02-10-2023-02-22