ŠOP Records Novice - 7.4.2015

| 2015/04/07


ZMAGOVALCI PREJELI IZVOD ANTAGONISTA!

Podelila se je celotna naklada, obraze veselih nagrajencev najdete spodaj. Pivo je spil Diler, pico je delil. Ni bilo sladice. Za base se je na koncu izkazalo, da so. Vsaj za silo.

V petek NDNPG, Vi prinesete pijačo, Diler prinese priobčene podpodne godbe. K4, peto nadstropje. Premierno tudi fiks, ki izide v ponedeljek. Več spodaj.

Antagonist se najde TUKAJ!.

 

ŠOP Radio u(vod) sluha!

ŠOP na JUTUBU!

Diler na FEJSBUKU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

NE POZABITE!

ŠOP SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO! Dodana vrednost, če nočete nosilcev, potankate đabanac.

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Pravi vtisi Antagonista šele pridejo:

Tu ne gre za prave bite, prej bi se lahko govorilo o nekem retuširanem tolčenju po znanih kompozicijskih kolumnah. Implikacije predstavljene glasbe so sicer mnogotere. Bodimo iskreni. Zadeva bi bila brez težav lahko umeščena kako desetletje nazaj. Ali več. Hibridizacija raznolikih sistemov, še posebno tistih iz devetdesetih let, je več kot očitna. A sodba o tem, ali je to dobro ali slabo, je premalo, kajti menim, da Jozo resonira nekaj širšega. Je izraz ali če hočete simptom, ki ga lahko v današnji zahodni kulturi zasledujemo ne samo na področju glasbe, ampak tudi v drugih poljih, na primer v filmu, v tv serijah itd. Gre za širši sentiment, za katerega je značilna reciklaža sistemov in nostalgičen klic. Klic po časih, ko si lahko postal tajkun.” [Godbeni protagonist, April 2015]

Dajte modelu pokazat kak spodoben EQ plugin!” [TP]

uaa, hvala za tableto, kok je huda! prvotna tableta je bl udarna (res si z musko zadel point tablete), tale je pa bl prefinjena, za poslušalca z občutkom za finese :) res hudo!” [JM]

 

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

To je to, izvod fenici, mecenu, tretji pa v zbiralnico podpodne godbe.

 

20150402_212536

 

20150402_201408

 

20150406_190110

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Nove sile v Art Ensemblu zaružile, ponesle bend k novi izdaji. Prihodnji ponedeljek bo Burt Reynolds zadrogiran kot ni bil že od časov, ko mu je posteljo grela Sally Field. Bili su to divni trenuci! Kmalu menda tudi lajv v podpodju!



KVAKVA 2015-03-30-2015-04-07