ŠOP Records Novice - 2.3.2015

| 2015/03/02


OSREDINJENJE PODPODJA!

Drugi dolgometražec Burtovega artističnega ansambla pohaja po izročilu zahodnjaških kontrakulturnih epistem. Uživaško stepanje tepihov, udrihanje ‘tight’ linij in energetsko ruženje preko igračk členkov iz osemdesetih se vežejo v eno bolj osredinjenih izdaj podpodja.

Čeknit sajt, potankat, uživat, ŠOP!

ŠOP Radio carji! Šopanje ŠOP skoz, za jedan dan, za jednu noč, da si pekar, slušaš ŠOP!

ŠOP na JUTUBU!

Diler na FEJSBUKU!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

NE POZABITE!

ŠOP SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Jozo se promovira:

a to je tole? isti model? https://www.youtube.com/watch?v=Es7henwLCl0” [KRISTAL METKA]

Tableta pa do jajc komad! Huda odaja!” [CV]

 

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

Zenit! ŠOP stebri skupnosti zaradijo lifetime achievement award, vse Steam badge pod soncem in platinaste plate, ko prispejo. DJ GRAFITI o ŠOP in JOZOTU. Diler se guga in si mrmra: “I should buy a boat.”

Ne pozabit, Jozo bo iz podpodja odšel v Pritličje. Vsaj za neki cajta. TRESK #6 je pred vrati. Anksijozo™ tudi.

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Člani Bushkapyette grozijo Dilerju, da jim spizdeva tantieme, plata zastaja, uletava Patak Filip s seminalno izdajo za ŠOP – Šopov! Vse reference držijo, klanjamo se nazaj in naprej, razodetje, vnebovzetje, tenkočutna ljubav. Plata, ki jo DJ Potrebuješ veleva vsem, ki želijo spoznati ŠOP. Torej 9. marec bo Patakov in Vaš.

Ne razodeva se samo ŠOP, Dražen bo pomlad obeležil še z eno avtobiografsko kratko ploščo – Život sa Desanko, Jozo dela na projektu Cipe, ričet in gobe, kvota se popravlja, nova artistka SJ, kmalu.Povezave do vseh Refleksij/Klientelizmov od zadnjih novic

- 2015-02-28: RŠ + MARŠ: DJ Grafiti: Jozo Elektronik - Žongler Mastif - Napačn niga, da se fukaš z njim