ŠOP Records Novice - 26.11.2014

| 2014/11/26


PATAK FILIP – FIMUTHE

Komponirano predavanje zvoka odprte oblike. Ep o Fimutheju. Največji plati v samostojni Sloveniji ŠOP ponosno dodaja najbolj intelektualno plato v samostojni Sloveniji. Patak Filip. Brez kronografa.

Kot je že v navadi, zadevo đabanac potankate TUKAJ!

Neumorni artisti samo na ŠOP Records!

 

 

NE POZABITE!

ŠOP SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Krik po drugi plati Art Ensemble of Burt Reynolds. Splav meduze zahajca sobane starih prdcev:

V marsičem je Splav meduze poklon neštevnim ansamblom polpretekle zgodovine; k vsem se prerine pop senzibilnost, ki se na mestih sprevrže v igrivo improvizacijo in kasneje skozi blues popolnoma potihne. Ta trikotnik kolektiv izvede še za odtenek bolj naoljeno, skladbi se razlegata bolj sproščeno in spontano, distinkcija med prehodi pa je toliko bolj zabrisana. Celo najbolj podrti deli plošče nekako dobijo popovski zven. Skratka, zasedba skozi prvenec postaja vse dostopnejša in s tem potencialno zanimiva širšemu krogu poslušalcev, tega pa ji ne gre šteti v slabo. Kaj nas šele čaka? ” [TP]

 

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

Diler je obolel. Jebe majku svima! Ali z besedami legendarnega Dragutina Šekularca: “Publika od tamo do tamo, jebite se!”

ŠOP Records ima novo podobo. Tačke so se obrisale. Pejte na sajt počekirat. Od rumene več ne boli glava.

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

ŠOP Odpadki 2? Bi kdo? Vsi, ki imate nerabljive posnetke, pošljite Dilerju. Zraven dodate ime izvajalca in naslov skladbe. Morda se znajdete na posebnem božičnem venčku Šopovih deset. Kaj še čakate?



KVAKVA 2014-11-17-2014-11-26