ŠOP Records Novice - 3.11.2014

| 2014/11/03


ART ENSEMBLE OF BURT REYNOLDS

Težko pričakovani prvenec neštevnega ansambla, ki skozi neformalno druženje za napredek podpodnega godbeništva lovi minimalne razlike in stiska gube.

Splav meduze đabanac potankate TUKAJ!

Neumorni artisti samo na Š.O.P. Records!

 

 

NE POZABITE!

Š.O.P. SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Dražen Stjepanović vnovič zareže v srenjo, tokrat s Posao i seks:

“Dražen je eden tistih strunarjev, ki se neradi zatekajo k burkaštvu, dasiravno se često znajde v vrtincu šaljivih godbaških referenčenj. Osnovni premisi njegovega ustvarjanja sta še naprej historični godbeni hevrizem in dialog z lastnim instrumentom, kar je v sodobnem svobodnjaškem miljeju bržčas že nekoliko pozabljena praksa. V tokrat izbrani generativni besednjak distorzij Dražen vstopa odločno in z ravno pravšnjo mero strahospoštovanja idioma, s katerim skozi kratko ploščo lahkotno opravi.” [TP]

sop diler, plodovi so bogati z vsakim mesecem bolj meseni.tvoja obozevalka” [fenica prek mejla]

heheheeheeee” [fen prek mejla]

 

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

Bodite pozorni. ŠOP ustanavlja NDNPG – neformalno druženje za napredek podpodne godbe. Udejanjenje bodo še naprej ustaljeni večeri in đemi. Izobrazite se!

V soboto, 8.11. 2014 bo od sedme ure naprej nov tak dogodek. Gor nad K4, 5. nadstropje. Diler priskrbi priobčene in morda tokrat tudi nepriobčene godbe, pri ostalem je meja nebo, če nam ne pade na glavo.

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Vprašajte se, ali ste ŠOP steber skupnosti? Nosite ŠOP v srcu, pa se tega ne zavedate? Pozornosti za ŠOP stebre skupnosti kmalu!



KVAKVA 2014-10-27-2014-11-03