ŠOP Records Novice - 22.9.2014

| 2014/09/22


SPASTIKPROGRAMER!

Čas se v vsakem trenutku razcepi v sedanjost in preteklost, sedanjost je tista, ki mineva, preteklost pa je tista, ki je ohranjena. (Deleuze, Cinema 2)

Jozota ujamete TUKAJ!

Neumorni artisti samo na Š.O.P. Records!

 

 

NE POZABITE!

Š.O.P. SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Jozo Elektronik je domač:

Stari, a veš da tole sploh ni slabo!!! Spastik bo hit pred zimo :)
Kako ste se imel v petek?”

 

 

ŠOP KLIENTELIZEM:

V petek smo se imeli dobro. Sicer to ni tisti petek. Ampak tudi takrat sva se imela dobro z ustanovnim članom Bushkapyette. 10. obletnica vrlega demo posnetka novega najboljega benda zahteva plato, naslednji teden. Več malo nižje.

Minil je prvi večer Š.O.P. Records AKA Večer neodvisnih založb, kjer smo rolali komade z najjače in druge najjače podpodne založbe. Nenapovedanih novitet ni manjkalo, poznavalcev prav tako. Vsi pozabli fotkat, a Patak Filip bil tam s snemalko. Spili nekaj pira in vina, pojedl štiri pice za ceno dveh. Ideje so frčale, klet se bo pretvorila v peto nadstropje, čeprav v četrtem đemajo neki anahronisti. Prišli so tudi gasilci, kifeljci in rešilci. Dejansko!

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

29. 9. 2014 na Š.O.P. prihaja nov bend. Plata nastaja zadnji mesec, rezultati so že na Š.O.P. strežnikih, dražljaj ujamete TUKAJ! Podpodje je lahko tudi retro, si upate? Še enkrat.



KVAKVA 2014-09-15-2014-09-22