ŠOP Records Novice - 15.7.2014

| 2014/07/15


PATAK FILIP SE VRNE Z DOPUSTA!

Avtoreferencialno remek delo turista Pataka, kjer človek z naravo stke pulzirajoče se čaščenje sobivanja do trenutka, ko ga roj zmoti pri hedonističnem použitju. Invazija, sladkobni pokol.

Patak Filip z novo plato Pashmaniddim. Kje drugje kot na sop-records.org.

Neumorni artisti samo na ŠOP!

 

 

NE POZABITE!

Š.O.P. SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

The Complete Basement Sessions je največja izdaja v samostojni Sloveniji:

Glasbe je na albumu namreč zares veliko, od rockerskih prijemov, zappovskega cinizma ter pointilističnih vložkov, do zabrisanih indie zvenov, vzhodnejših odlitkov in psihedeličnih pasaž. S črpanjem v najširšem možnem pomenu besede jima je uspelo ujeti duh zeitgeista širše na način, ki ga je nekoč denimo uglasbil Tyondai Braxton, pa čeprav v surovem zvenu ne gre iskati neposrednih podobnosti. A celosten vtis je tu, kompromitiranje s kakršnimkoli žanrskim okvirom pa bi zaplavalo v motne močvare. Če bi se avtorja še bolj trudila biti ‘alter’ in ‘podpodno’, bi se že lahko resneje poškodovala.” (T. P.)

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Nemci so odšli in pustili razdejanje. Sambo zamenja industrija. Prileže se TancmaherJozo Elektronik pripravlja ploščo.KVAKVA 2014-05-18-2014-07-15