ŠOP Records Novice - 18.5.2014

| 2014/05/18


MEGALOMANSKI ŠOP – THE COMPLETE BASEMENT SESSIONS!

Prelomni trenutki povitja Š.O.P. Records na preko štirih urah materiala, s katerim sta DJ Potrebuješ in Jozo Elektronik osmislila leto 2013 v glasbenem podpodju. Ponujeno v celoti, z robatimi začetki dueta, s kompletnimi tejki prve izdaje na ŠOP in prej neslišanimi posnetki. Necenzurirano, digitalno remasterizirano.

DJ Potrebuješ in Jozo Elektronik z The Complete Basement Sessions. Kje drugje kot na sop-records.org.

Neumorni artisti samo na ŠOP!

 

 

NOVO! NOVO! NOVO!

Š.O.P. SHOP

Vaši najljubši artisti na fizičnih nosilcih. Leva roka naj seže pod brado, da slina ne doseže tipkovnice, z desno pa KLIKNI NEŽNO!

 

 

ŠOP REFLEKSIJE:

Sprehod Pataka Filipa in Dražena Stjepanovića ne dopušča ravnodušja:

Združena Patak in Dražen sta na Sprehodu  dokazala, da skupna volja za popotovanje po zvočni pokrajini rojeva še boljše glasbeno izkustvo za vsa ušesa, željna prisluhniti njuni intimni virtuoznosti, ki se izraža skozi strunske vibracije in milozvočno elektronsko podlago. Že sam ovitek nakazuje, da gre za rahlo zasanjano zvočno pokrajino, ki v sebi skriva kar malce strašljive podtone kake prefinnjene psihološke grozljivke. Pa še obilico skupnih sprehodov!” (T. M.)

Vrvež po Pijan grem spat ne potihne:

Neverjetna, takorekoč vsakodnevno bruhajoča inovativnost in izraznost, nas ohranjata v stalni pripravljenosti sprejemati vedno nove glasbene izraze, med drugimi tudi, Patka Filipa. Poraja se vprašanje, ali smo sposobni slediti temu neusahljivemu viru idej v takem tempu?” (T. M.)

 

 

ŠOP NAPOVEDUJE:

Ni še konec duetov. Bodite pozorni na premike, navijajte za pravo ekipo!



KVAKVA 2014-05-07-2014-05-18